Lääne-Nigula valla koolide Playback Show (12.04.2019)

Reedel toimus Taebla Kultuurimajas Lääne-Nigula valla koolide ühine Playback Show. Üritusest võttis osa 6 valla kooli – Taebla, Palivere, Oru, Risti, Kullamaa ja Noarootsi. Igast koolist oli kas üks või kaks etteastet. Õhtujuhtideks olid Taebla Koolist Kadri Kaus ja Palivere Põhikoolist Jasper Klippberg. Žüriisse kuulusid Kaja Rüütel, Maarika Leht-Zolotov ja Kristjan Meigas. Kohviku eest vastutas Taebla ja Nigula noortekeskus. Üritust sponsoreerisid Linnamäe Lihatööstus, Haapsalu Tarbijate Ühistu, Iloni Imedemaa ja Neviprint. Suur aitäh teile. Žürii teise lemmiku koha sai Palivere Põhikooli “Baby Shark”, esimese koha sai Risti Põhikooli “Black Widow In The Jungle” ning publiku lemmikuks sai Taebla Kooli “Ding Dong Song”. Õhtu lõpetas mustkunstnik Fred-Erik Johanson. Suur aitäh kõigile asjaosalistele.