Laulu- ja tantsupidu

Võime uhkusega teada anda, et Taebla Kooli lauljad ja tantsijad on pääsenud laulu- ja tantsupeole. Muusikaõpetaja Kaja Avila, rahvatantsuõpetaja Malle Niit ja õpilased on terve õppeaasta kõvasti tööd teinud ja oleme siiralt rõõmsad, et kogu see töö on vilja kandnud. Olete väga tublid!

Laululapsed: Mia Lota Klimenko, Anna-Maria Alton, Elvia Bormann, Kertu Laansalu, Kadri Laumets, Reena Nuut, Kadri Kaus, Berlyka Sepp, Remi Reimann, Samuel Sert, Ruth Bachman, Kristofer Kaabel, Miina Laura Kaus, Kaira Avila, Lisete Kiisk ja Merte Maari Sert.

Tantsulapsed: Anna-Maria Alton, Carl Marten Aru, Ruth Bachman, Elvia Bormann, Kristofer Kaabel, Mattias Kaus, Miina Laura Kaus, Lisete Kiisk, Karl Joosep Kopelman, Kertu Laansalu, Kadri Laumets, Oskar Pisnenko, Kaspar Plans, Merte Maari Sert, Mauri Siider ja Taavi Süda.